Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Kedvencek közé

Pompon 10mm, piros, 100db/csomag

Cikkszám: 12064109
Kiszerelés: 100 db/csomag
Egységár: 3 Ft/db
Raktáron
349 Ft
csomag

Leírás

A pompom egy sokoldalú és kreatív kiegészítő, amely számos hobbi tevékenységben használható fel. Íme néhány példa arra, hogy mire való a pompom a kreatív hobbi tevékenységek során:

Ruhadíszítés, ruházati kiegészítők: Pompomokkal feldobhatjuk a ruhadarabokat és kiegészítőket, például sapkákat, sálakat, táskákat vagy akár cipőket is. Egy színes pompom a sapka tetején különösen népszerű választás. Ezek a kis bolyhos golyók remekül mutatnak bármilyen textílián.

Kézműves projektek: Gyermekek és felnőttek egyaránt élvezhetik a pompomos kézműves projektek készítését. Lehet belőlük állatfigurákat, virágokat vagy egyéb kreatív alkotásokat készíteni. Babák vagy akár képkeretek díszítésére is használhatók. Zsenília dróttal kiválóan kombinálható.

Játékok készítése: Pompomokból egyszerűen készíthetők aranyos és puha játékok, amelyek remek ajándékok lehetnek gyerekeknek vagy kisállatoknak. Puha tapintásuk miatt ideálisak kisgyermekek játékainak díszítésére is.

Ékszerkészítés: Pompomokból különleges és egyedi ékszerek is készíthetők, például fülbevalók, nyakláncok vagy karkötők.

Képeslapok és ajándékkísérők: Pompomokkal feldobhatod a képeslapokat, ajándékkísérőket és egyéb papírmunkákat. Egy színes pompom gyorsan egyedi és személyes megjelenést kölcsönöz ezeknek a tárgyaknak.

Dekorációk készítése: Pompomokat használhatunk különféle dekorációkhoz, mint például koszorúk, girlandok vagy asztaldíszek. Ezek a vidám kis gömbök színt és textúrát adnak bármilyen dekorációnak.

Ajándékcsomagolás: Egy szép csomagolópapírra helyezett pompom remekül feldobja az ajándék megjelenését. Használhatjuk masnik helyett vagy mellett, hogy még különlegesebb legyen az ajándékcsomagolás.

Lakberendezési tárgyak: Pompomokkal feldíszíthetünk lakberendezési tárgyakat, például párnákat, takarókat, szőnyegeket vagy függönyöket. Ezek a kis díszek melegséget és játékosságot visznek a lakásba.

Party dekoráció: Bulik és rendezvények díszítésére is kiválóak a pompomok. Felakaszthatjuk őket a mennyezetre, használhatjuk őket asztaldíszként, vagy akár a meghívókra is ráragaszthatjuk.

A pompomok rendkívül sokoldalúak, és szinte bármilyen kreatív projektben felhasználhatók, ahol egy kis színes, bolyhos részletre van szükség.

Ehhez hasonlóak

Pompon 20mm, sötétkék, 100db/csomag

Pompon 20mm, sötétkék, 100db/csomag

439 Ft
Cikkszám: 12044931
Raktáron
Pompon 25mm, sárga, 50db/csomag

Pompon 25mm, sárga, 50db/csomag

399 Ft
Cikkszám: 12097735
Raktáron
Pompon 20mm, lila12db/csomag

Pompon 20mm, lila12db/csomag

399 Ft
Cikkszám: 12098575
Raktáron
Pompon 20mm, sárga 12db/csomag

Pompon 20mm, sárga 12db/csomag

399 Ft
Cikkszám: 12098570
Raktáron