Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Értesítés beérkezéskor Kedvencek közé

Címke adathordozókhoz

Cikkszám: 12077069
Márka: WONDEX
Kiszerelés: 1 db
3 munkanap
- Ft

Leírás

Személyes adataink védelmében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) – nem hatósági hatáskörében – ingyenes adattörlési szolgáltatást nyújt a fogyasztóknak. Az adattörlő alkalmazás a tartós adathordozó eszközök – például mobiltelefonok és laptopok – széles körénél teszi lehetővé az eszközön tárolt adatok biztonságos és visszavonhatatlan törlését.

A kereskedők a címkéket a tartós adathordozó eszközt vásárló fogyasztók számára ingyenesen biztosítják. Egy címkével egyetlen tartós adathordozó eszköz adatainak egyszeri törlésére nyílik lehetőség.

Az alkalmazás használatához kapcsolódó tájékoztatás biztosítása érdekében a hatóság létrehozta a veglegestorles.hu weboldalt. Ezen elérhető a szolgáltatás indulásának napjától:

  • az alkalmazás használatához szükséges közérthető, felhasználóbarát, akadálymentes használati útmutató és felhasználási feltételek,
  • az adattörlő alkalmazással törölhető eszközök részletes listája,
  • tájékoztatás a szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó ügyfélszolgáltatási elérhetőségekről,
  • az adattörlő alkalmazás használata.

Ha tehát Ön használni szeretné az ingyenes adattörlő alkalmazást – és ehhez rendelkezésére áll egy címke, aminek az adattörlő kódját még nem váltották be –, kérjük, látogasson el a veglegestorles.hu weboldalra.

Az NMHH az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) számú kormányrendelet alapján látja el az adattörlő alkalmazással kapcsolatos feladatokat.

Utoljára megtekintett