Kosaram
Bruttó:  0 HUF
0
  • Memóriakártya Micro SDHC 32GB VERBATIM Class 10, adapterrel
  • Memóriakártya Micro SDHC 32GB VERBATIM Class 10, adapterrel

Memóriakártya Micro SDHC 32GB VERBATIM Class 10, adapterrel

8 490 HUF (Bruttó)
db 
Cikkszám: 12045769
Katalógus kód: MVMS32GHA
Márka: VERBATIM
Elérhetőség: Készletről (1 nap)

Leírás:

A jelenleg legkisebb méretű memóriakártyaként forgalomban lévő microSDHC memóriakártya kifejezetten mobiltelefonokhoz lett kialakítva. Ez a kisméretű memóriakártya rendkívül kevés energiát fogyaszt, és ily módon a mobiltelefonban lévő akkumulátor feltöltött állapotát meghosszabbítja. GPS eszközökhöz, MP3-lejátszókhoz, digitális fényképezőgépekhez és PDA eszközökhöz is használható.

A memóriakártyával kompatibilis eszközök listája napról-napra nő, és a Verbatim microSD-memóriakártya SD adapterrel való használat esetén minden olyan eszközzel kompatibilis, amely SDHC-nyílással rendelkezik.

Minden kártya tartalmazza a szerzői jogokat kezelő legújabb technológiát, amely gondoskodik a digitális eszközök (képek, filmek, zenék stb.) számítógépes hálózaton, személyes használat céljából történő legális továbbításáról.

Az SD High Capacity (SDHC) az SDA 2.0-s specifikáción alapuló legújabb SD memóriakártya, amelynek kapacitása meghaladja a 2 GB értéket. A memóriakártya által kínált előnyök közé tartozik a megnövelt kapacitás és a gyorsabb adatátviteli sebesség. A sebességosztály specifikációja az osztály száma szerint osztályozza a teljesítményt, és lehetővé teszi a teljesítmény kiszámítását. A 10. osztályú besorolás legalább 10 MB/mp adatátviteli sebességet jelez.

A microSDHC embléma bejegyzett védjegy.

Zöldebb, kevesebb műanyaggal. (A csomag a korábbi csomagolásokhoz képest 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.)

Kapacitás: 32 GB

Írási sebesség: 10MB/Sec

Olvasási sebesség: 10MB/Sec

A microSDHC alapfelszereltségéhez tartozó SD-adapterrel szabványos SD-kártyaként is használható, ami jelentősen bővíti a támogatott eszközök körét.

Gyerekjáték a képek és az adatok átvitele a kamera és a PC, illetve a mobiltelefon között!

Verbatim 2 éves korlátozott garancia

  • Részletes adatok
  • Kapcsolódó letöltések
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
Legutóbb megtekintett cikkek