Kosaram
Bruttó:  0 HUF
0
  • Pecsétviasz 4 db-os HERBIN 8 cm-es, 4 db/doboz, bordó

Pecsétviasz 4 db-os HERBIN 8 cm-es, 4 db/doboz, bordó

5 140 HUF (Bruttó)
doboz (4 db) 
Cikkszám: 12046126
Márka: HERBIN
Elérhetőség: Készletről (1 nap)

Leírás:

Minőségi HERBIN pecsétviasz.

A pecsétviaszt régi hagyomány szerint dokumentumok és levelek lezárására, valamint palackozásra és dekorálásra használják. Több mint 300 éves J. Herbin pecsétviaszok jól ismertek a világ legmagasabb minőségű pecsétviaszai között. Különleges lakkszerkezetei - melyeket Herbin úr hozott az Indiába irányuló számos utazása során - jobb adhéziót és tisztaságot kínált, mint bármely más viasz, amely Párizsban akkoriban rendelkezésre állt.

Ez a rugalmas tömítőviasz ellenáll a repedésnek vagy a forgácstörésnek. A csomag 4 db 8 cm hosszú 1,2*1,2 cm-es viaszrudat tartalmaz, melyekből rudankét hét átlag méretű pecsétet készíthet.

Használatához melegítsük fel a viaszt, majd csöpögtessük arra helyre, ahova a pecsétet szeretnénk tenni.

Tipp: Ajánlott a réz pecsétnyomó használata; a hideg fém azonnal hűti a forró pecsétviaszt és így szép, karakteres formájú lesz a pecsét. Érdemes nedves szivacsba nyomni a réz pecsétfejet, mielőtt a viaszba nyomnánk. A gumi pecsétet nem javasoljuk használni a felforrósított viasz hőmérséklete miatt, ha mégis megpróbálja, akkor a gumi lenyomatot nedvesítse meg mielőtt a forró pecsétbe nyomná.

Szín: bordó

Származás hely: Franciaország

 

  • Részletes adatok
  • Kapcsolódó letöltések
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
Legutóbb megtekintett cikkek