Kosaram
Bruttó:  0 HUF
0
  • Memóriakártya Micro SDHC 64GB VERBATIM Class 10, adapterrel
  • Memóriakártya Micro SDHC 64GB VERBATIM Class 10, adapterrel

Memóriakártya Micro SDHC 64GB VERBATIM Class 10, adapterrel

9 072 HUF (Bruttó)
db 
Cikkszám: 12045770
Katalógus kód: MVMS64GHA
Márka: VERBATIM
Elérhetőség: Rendelésre max. 1hét

Leírás:

A microSDXC (SD eXtended Capacity) memóriakártya nagy mennyiségű adat kezelését teszi lehetővé nagy sebesség mellett. A microSDXC egy nagy kapacitású hordozható tárolóeszköz, amely ideális a microSDXC nyílással rendelkező táblagépekben vagy kamerákban történő használathoz.

Az SDXC-kártyák az új technológiai vívmányoknak köszönhetően jelentősen nagyobb információmennyiség kezelésére képesek. Az exFAT fájlrendszer lehetővé teszi az SDXC-kártyán tárolt nagy adatmennyiség kezelését, míg az UHS-1 csatolófelület ideális, akár 104 MB/s* sebességű adatátvitelt tesz lehetővé filmek, videofelvételek és képek átviteléhez.

*Az microSDXC UHS-1 (Ultra High Speed Bus 1) memóriakártyák legnagyobb sebességüket csak UHS-1 eszközhöz csatlakozva érik el. Az UHS-1 csatolófelület nélküli eszközök esetén a 10. osztály esetében garantált minimális adatátviteli sebesség 10 MB/s lesz.

A Verbatim microSDXC memóriakártyák csak a legújabb microSDXC technológiával rendelkező SDXC termékekkel használhatók. A számítógép- vagy laptopfelhasználóknak a Microsoft letöltőközpontból le kell tölteniük egy SDXC kompatibilis illesztőprogramot az SD-kártyaolvasóhoz. A Windows XP SP2 vagy újabb, illetve Windows Vista SP1 vagy újabb rendszerekkel kompatibilis.

Az microSDXC embléma bejegyzett védjegy. A sebességosztály a video rögzítéséhez szükséges minimális írási sebességet jelöli. Pl. 10. osztály = 10 MB/mp. Az UHS sebességosztály kizárólag az UHS kompatibilis termékekhez használható.

Zöldebb, kevesebb műanyaggal. A csomag a korábbi csomagolásokhoz képest 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.

Korlátozott élettartam-garancia.

Kapacitás: 64GB

  • Részletes adatok
  • Kapcsolódó letöltések
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
Legutóbb megtekintett cikkek