Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Kedvencek közé

Színes ceruza készlet 12db-os ICO SÜNI hatszögletű lakkozott ceruzatest

Cikkszám: 637
Márka: ICO
Kiszerelés: 12 db/készlet
Egységár: 83 Ft/db
Raktáron
999 Ft
készlet

Adatok

  • Jellemzők
    • Test forma
      • hatszög
    • Készlet
      • 12 db

Leírás

 

ICO SÜNI - A kiváló minőségű 12 Színű színes ceruza

Az ICO SÜNI márkájú 12 színű színes ceruza egy kiváló minőségű és sokoldalú művészeti eszköz, amely lehetővé teszi a kreativitás kibontakoztatását. A lakkozott hatszögletű ceruzatest kényelmes fogást és precíz használatot biztosít. A színek intenzívek és tartósak, így hosszú távon élvezhetjük alkotásainkat. Válasszuk az ICO SÜNI színes ceruzát, és merítsünk ihletet a színek világából!

A művészet és kreativitás mindig is része volt az emberi kultúrának. Az ICO SÜNI márkájú 12 színű színes ceruza egy olyan eszköz, amelynek segítségével a színek világát felfedezhetjük és kibontakoztathatjuk a saját alkotásainkban. Ez a cikk bemutatja az ICO SÜNI színes ceruza jellemzőit, minőségét, és miért érdemes választani ezt a terméket.

Minőség és Tartósság

Az ICO SÜNI színes ceruza kiváló minőségű és tartós eszköz a művészek és a kreatív emberek számára. A ceruzatest lakkozott hatszögletű, ami kényelmes fogást biztosít, és segít elkerülni az ujjak elfolyását. Ezáltal a munka során könnyedén irányítható és precízen használható.

Az ICO SÜNI ceruza színei intenzívek és élénkek. A színek könnyedén felvihetők a papírra, és a minőségük hosszú távon is megmarad. A ceruzák könnyen élezhetők, így mindig tiszta és éles vonalakkal dolgozhatunk.

Variáció és Kreativitás

Az ICO SÜNI színes ceruza 12 különböző színben érhető el. Ez a változatosság lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen projektben alkothassunk. Legyen szó rajzolásról, színezésről, vagy akár felnőtteknek szóló színezőkönyvek kitöltéséről, ezek a ceruzák mindig megfelelő választásnak bizonyulnak.

A színek intenzitása lehetővé teszi a mély árnyalatok és a élénk kontrasztok létrehozását. Ezzel a ceruzával kifejezhetjük az érzéseinket és kreativitásunkat, és egyedi alkotásokat hozhatunk létre.

 

Ehhez hasonlóak

Utolsó darabok
Színes ceruza készlet 12db-os KORES Hexagonal

Színes ceruza készlet 12db-os KORES Hexagonal

889 Ft
Cikkszám: 31275
Márka: KORES
Raktáron
Színes ceruza készlet 12db-os STAEDTLER 175 hatszögletű, mintás dobozban

Színes ceruza készlet 12db-os STAEDTLER 175 hatszögletű, mintás dobozban

819 Ft
Cikkszám: 12087913
Márka: STAEDTLER
Raktáron
Színes ceruza készlet 12db-os STAEDTLER 146 C, esign Journey hatszögletű

Színes ceruza készlet 12db-os STAEDTLER 146 C, esign Journey hatszögletű

1 729 Ft
Cikkszám: 12056054
Márka: STAEDTLER
Raktáron