Kosaram
Bruttó:  0 HUF
0
Védelem felsőfokon!

Védelem felsőfokon!

2015.02.06.
Kijelzővédő fóliák az APLI-tól
 
Több, mint testőr!
 
 A kijelzővel rendelkező mindennapi használati eszközök megjelenésével a kijelzővédő fóliák is egyre népszerűbbé váltak. Napjainkban már egy lépést sem tudunk tenni okostelefonunk vagy táblagépünk nélkül, amelynek védelme kiemelkedően fontos, hiszen gyakorlatilag akár üzleti vagy akár magánéletünket nézzük, rengeteg információt hordoznak magukban.
A fóliák képzik az első soros védőhálót a karcolásokkal, az ujjlenyomatokkal, illetve szennyeződésekkel szemben.
 
Az APLI termékválasztékában az APPLE és a SAMSUNG egyes termékeihez találhat mindenki a maga számára megfelelőt. A fóliák felhelyezése nagyon egyszerű, 4 alaplépésben pár perc alatt elvégezhető.
 
1. lépés: Alaposan tisztítsuk meg a kijelzőt a fóliához mellékelt tisztítókendő és applikátor segítségével, amíg azt nem látjuk, hogy szinte pormentes.
2. lépés: A fólia védőrétegét 1/3 részig szedjük le és tegyük fel a kijelzőre. Ha pontosan tettük fel, akkor a védőréteget finoman lehúzva, a fóliát a kijelzőre nyomva, helyezzük fel.
3. lépés: Távolítsuk el az esetleges buborékokat! (Ehhez egy bankkártya is tökéletesen a segítségünkre lehet, nem szükséges hozzá semmilyen speciális eszköz.)
4. lépés: Távolítsuk el a 2. réteget, óvakodva attól, hogy magát a védőfóliát is felhúzzuk!
Figyelem! Óvakodjunk attól, hogy hozzáérjen ujjunk a ragadós réteghez és hogy a fólia ne érje a kijelző keretét, mert akkor buborék keletkezik.
 
Az APLI termékeit keresse a webáruházunkban, itt: