Kosaram
Bruttó:  0 HUF
0
Adj nevet a robotoknak!

Adj nevet a robotoknak!

2015.07.27.
Facebook promóció
 
Adj nevet a robotoknak és nyerj értékes MAPED ajándékcsomagot!
Lájk - Megosztás - Komment
 
A megújult kollekcióval együtt megérkeztek a MAPED robotjai is, DE sajnos még nincs nevük.....
Facebook játékunkban most Tőletek várjuk a segítséget, hogy igazán hozzájuk illő nevet adhassunk nekik!
A legkreatívabb 3 névadó pedig értékes MAPEd ajándékcsomagot nyer!
 
Mit kell tenni mindezért?
1, Lájkold a Wondex Plaza oldalát (ha eddig még nem tetted), ezen a linken:
2, Oszd meg a képet.
3. Írd meg kommentben, hogy Te milyen nevet adnál a két robotnak.
 
A zsűri véleménye alapján 2015.08.03.-án kihirdetjük az eredményt, a nyerteseket pedig üzenetben értesítjük.
A játékban 2015.08.02. éjfélig lehet részt venni.
 

Pályázati feltételek:

A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a WONDEX Kft. (3535 Miskolc, Szeles utca 27.) által üzemeltetett a céghez kapcsolódó Facebook oldalon meghirdetett Adj nevet! elnevezésű pályázatra (a továbbiakban: Pályázat) az alábbi feltételekkel.

A Pályázat kiírója és lebonyolítója a Wondex Kft. 

A Pályázatra jelentkező a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

A Pályázaton történő részvételnek feltétele Facebook regisztráció léte, azaz a Facebook felhasználási és adatkezelési feltételeinek elfogadása.

 A Pályázaton bárki részt vehet, aki rendelkezik Facebook regisztrációval és teljesíti a feltételeket.
A Pályázat során a Játékosok kommentben adják meg válaszukat a játék alapjául szolgáló Facebook bejegyzésben. A kommentben megadott válaszok közül a játék végén egy háromtagú zsűri kiválasztja a 3 legjobbat (szubjektív szempontok alapján). A nyerteseket a sorsolást követően értesítjük, a Facebookon küldött privát üzenetben, nyereményüket helyi lakosok esetében a Wondex Kft Miskolc Plázában található telephelyén veheti át vagy legkésőbb az adataik megadását követő 1 héten belül postázzuk.

A Pályázat időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek. A Pályázat időtartamát megelőzően, illetve az azt követően beérkező pályázati anyagok nem kerülnek elbírálásra.

A Pályázók közül kizárólag azok pályázati anyagai kerülnek elbírálásra, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.
Egy Pályázó csak egy nyereményt nyerhet.
A nyeremény pénzre át nem váltható.A Wondex Kft. vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

A pályázatok elbírálása a játék lezárultával, augusztus 3.-án történik.

A pályázatokat zsűri bírálja el, és a döntés a pályázati feltételek betartásának ellenőrzésén túl alapvetően szubjektív megítélésen alapul.

A nyerteseket a Facebookon keresztül, privát üzenetben értesítjük. Amennyiben a nyertesek adataikat WONDEX Kft. részére nem adják meg az értesítéstől számított 5 napon belül, pótnyertesek kiválasztására kerül sor.

A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vehetőségéhez szükséges a pontos név, lakcím, e-mail cím, telefonszám megadása a Facebook-on elküldött privát üzenet megküldését követő 5 napon belül. Ezen időpont elmulasztása a nyeremény átvételére való jogosultság megszűnését jelenti.

A személyes adatok felvétele a Pályázók önkéntes hozzájárulásán, a nyertes Pályázó(ok) személyes adatainak kezelése az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul. 

 

Kelt: Miskolc. 2015.. július 27.