Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Anekke ICELAND kollekció Anekke ICELAND kollekció

Anekke ICELAND kollekció

Újdonság
2021. november 4.

Megjelent az új őszi/téli Anekke kollekció

Az Anekke kuponkóddal továbbra is 10%-kal olcsóbban tudod megvásárolni minden Anekke termékünket!

Az Anekke mindig előrukkol valami újjal, ami idén ősszel nem mást, mint:

Iceland kollekció

Az Anekke "Iceland" kollekciót a tengerek szépsége, az északi fények és Izland gleccserei inspirálták. Izland egy olyan hely, ahol kapcsolatba léphetsz az élettel és megtudhatsz mindent arról, mi az, amit a világ kínál nekünk.

Utazás egy olyan helyre, ahol a tiszta és érintetlen természet esszenciálisan emlékeztet minket arra, hogy honnan jöttünk, és megmutatja merre tarthatunk, ha úgy szeretjük a bolygót, mint ahogy az szeret minket.

Kétségtelenül a víz az egyik elem, ami formálja az új Anekke kollekciót, mely szimbóluma az életnek, az egységnek és mindannyiunk összetartozásának.

A Iceland kollekció üzenete, hogy a levegővel együtt mélyen szívjuk magunkba, értékeljünk és élvezzünk mindazt, amit Földünk ad nekünk minden egyes napon.

Az Anekke Iceland kollekciójának elejének központi eleme Anekke és Towanda. Körülveszi őket az északi fény, tengeri élőlények és olyan részletek, melyek a Jeges tenger szépségét idézik.

A kollekcióban megtalálható apró részleteket a hópelyhek tökéletes geometriája ihlette, mely az oldalsó hímzéseken át a csüngőn található díszítő kövekig mindenhol nyomonkövethető. Egyes modellek hátoldalán különböző csíkok és üzenetek találhatók, melyek alakja a tenger nagyságára és a hullámok mozgására emlékeztet. Ezt a hangulatot tovább fokozzák a tengeri élőlények körvonalai és a csillogó applikációk.

Rune kollekció

A Rune kollekció a viking hagyományok elemeit ötvözi a rúna jelvényektől a rúna domborművekig és rúna rovásírásig. Részeiben hangsúlyos az anyagok tisztasága, a természetes felületek és az árnyékok játéka. Ezek együttese adja a modellek természetes összképét.

Minden táskát valódi kézműves díszítések színesítenek úgy, mint gyöngyök, szövések, fonások, fém alkatrészek és a bronz tónusok. Egyes díszek ásványi kövek hatását keltik, ezek a dekorációs elemek például a kulcstartókon és pántokon találhatók.