Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Légtisztítók újragondolva! Légtisztítók újragondolva!

Légtisztítók újragondolva!

Akció
2022. március 3.

Garantált ajándék Leitz légtisztító mellé

Látod otthonod levegőjét? A TruSens légtisztítók megmutatják Neked. Ismerjd meg a LEITZ TruSens termékcsalád csúcstechnológiás légtisztítóit.

Akár 70 m²-es helyiségek levegőjének tisztítására is alkalmasak a LEITZ TruSens légtisztítók. A dupla rétegű szűrésnek illetve az UV sterilizálásnak köszönhetően kiszűrik a mikroorganizmusokat, vírusokat, baktériumokat és repülő allergéneket, megszűrik a dohányfüst, illetve a főzés, takarítás után visszamaradt szagokat, emellett magába szívja az állati szőrszálakat is. Igazán tiszta levegőt és jólétet biztosít, bárhová is helyezi.

Független, harmadik fél által végzett teszt kimutatta, hogy a LEITZ TruSens légtisztítók elpusztítják a levegőből a koronavírus 99,99%-át.*

A PureDirect technológia kényelmesebben és hatékonyabban oszlatja el a levegőt. Ez a szabadalmaztatott technológia két légáramot használ, amely messzebbre és egyenletesebben oszlatja el a levegőt az egész szobában, ezáltal minimalizálja a holtterek előfordulását.

A 360º-os szűrő minden irányból képes kiszűrni a szennyező anyagokat és a VOC gázok/szagokat. A szén előszűrő elnyeli a szagokat, egyes gázokat, valamint kiszűri a port, és állatszőröket, a részecskeszűrő kiszűri az allergéneket, az UV-C fény elpusztítja a szűrőn fennakadt vírusok és baktériumok 99%-át.

Minden TruSens légtisztító modellt felszereltek egy olyan jelzőegységgel, amely figyelmeztet, ha a szűrők vagy az UV-C lámpa cseréje esedékessé válik. Így mindig birtokában lehet azoknak az információknak, amelyek a légtisztító optimális működésének biztosításához szükségesek.

A LEITZ TruSens speciális szűrői még hatékonyabban javítják a levegő minőségét adott problémákra összpontosítva.

  • HEPA Szag- és VOC- szűrő: 3 rétegű szénszűrőt alkalmazó szűrőrendszer, mely hatékonyan semmisíti meg a főzéssel, takarítással járó kellemetlen szagokat és szűri ki a levegőben található illékony szerves vegyületeket
  • HEPA Allergia- és influenzaszűrő: vírusok ellen kifejlesztett HEPA-szűrő és aktivált szénszűrő kombinációját alkalmazó szűrőrendszer, mely kiszűri az allergének és influenza vírusok, beleértve a H1N1 vírus 99,97%-át
  • HEPA Háziállatszűrő: mosható előszűrőt és 2-rétegű szénszűrőt alkalmazó kombinált szűrőrendszer, mely a szokásos háztartási allergéneken és szennyezőanyagokon kívül 99,97%-os hatásfokkal szűri ki a levegőben szálló állatszőrt.

Egyszerű használatot biztosító, intuitív érintőképernyős vezérlőpanel a ventilátor-sebesség szabályozásához, illetve az UV üzemmód és szűrőcsere indikátorok kijelzéséhez. Modern formatervezésének köszönhetően jól mutat minden otthoni vagy kisirodai környezetben. Egyszerűen hordozható és áthelyezhető az elegáns, integrált fogantyúval.

A részletes tájékoztató ezen a linken elérhető.

Vásárolj most LEITZ TruSens légtisztítót és megajándékozunk egy + 1 évre elegendő speciális HEPA dobszűrővel!

A promóció időtartama: 2022. február 14. - május 30.

A promóció mechanizmusa:
1. Vásárolj LEITZ TruSens Z-1000, Z-2000 vagy Z-3000 légtisztítót! 2. Regisztrálj és töltsd fel a vásárlási bizonylatot a promóció weboldalára: Trusens promocio (leitz.com)
3. Válassz a készülékéhez illő speciális szűrők közül és várd az ajándékod!

 

*Független, harmadik fél által végzett teszt emberi koronavírus (HCoV-229E) aeroszolokkal szennyezett zárt tesztkamrában, kétórás időtartamon keresztül. A HCoV-229e a SARS-Cov-2 széleskörűen használt helyettesítője. További információért látogasson el a www.leitz.com/trusenstest weboldalra.

Kapcsolódó termékek:

Légtisztító készülék, 70m2 LEITZ  TruSens Z-3000, nagyobb helységhez

Légtisztító készülék, 70m2 LEITZ TruSens Z-3000, nagyobb helységhez

250 950 Ft
Cikkszám: 12061947
Márka: LEITZ
5-10 munkanap
Légtisztító készülék, LEITZ "TruSens Z-2000", közepes helyiséghez

Légtisztító készülék, LEITZ "TruSens Z-2000", közepes helyiséghez

178 950 Ft
Cikkszám: 12067011
Márka: LEITZ
5-10 munkanap
Légtisztító készülék, LEITZ "TruSens Z-1000", kisebb helyiséghez

Légtisztító készülék, LEITZ "TruSens Z-1000", kisebb helyiséghez

100 350 Ft
Cikkszám: 12071990
Márka: LEITZ
Rendelésre max. 1hét