Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Környezetbarát írószerek Környezetbarát írószerek

Környezetbarát írószerek

Tippek
2022. február 18.

Kis lépések, egyszerű döntések nagy változásokat hozhatnak!

A társadalmi felelősségvállalás és az együttérzés mindannyiunk törekvése. A legkisebb erőfeszítés is maradandó hatással lehet környezetünkre és a benne élő egyénekre. Éppen ezért egyre többen részesítik előnyben a környezetbarát termékeket a hagyományos termékekkel szemben.

Mitől lesz egy toll környezetbarát?

Egy termék esetében ez azt jelenti, hogy kevésbé terheli a Földet. A termék polcra kerüléséig számos folyamaton keresztül megvalósulhat. Például a gyártás során természetes, könnyen lebomló vagy újrahasznosított anyagokat használnak. Fontos az is, hogy hol készült a termék, milyen messzire kellett szállítani, hogy értékesíthető legyen. A szállítás/utazás az egyik leginkább környezetkárosító emberi tevékenység.

Szerencsére egyre több gyártó figyel arra, hogy fentarthatóbb módon állítsa elő termékeit. A webáruházban is számos papírból, fából, fapépből vagy újrahasznosított anyagokból készült írószert találhattok. Ne felejtsük el, hogy még mindig az a legcélravezetőbb, ha nem dobjuk el megunt tárgyainkat és veszünk újakat, hanem a meglévőeket használjuk. Egy toll esetében például vásárolhatunk utántölthető tintájú vagy cserélhető betétes tollakat. Így csak a tollbetét kerül kidobásra, a tolltest megmarad.

A fém tollak igazán tartósak, nem kopnak, könnyen fertőtleníthetőek, sokáig hű társunk maradhat. A Zebra a fémből készült tollak széles választékát kínálja rozsdamentes acélból vagy sárgarézből, olaj alapú vagy zselés tintával töltve. A legnépszerűbbek: F-301, SL-F1, Telescopic Stylus, Sarasa Grand, FxMd.

Reklámajándékok vagy ügyféltollak esetén pedig vásároljunk lebomló tolltestű tollakat, így kisebb terhet róva a környezetünkre.

Zebra 4 színű toll

Tapli Clip

A Tapli Clip golyóstoll és mechanikus ceruza környezetbarát, újrahasznosított műanyagból készül (a nyersanyag 69%-a). Mindkettő gumírozott, nagyon kényelmes markolattal és erős aligátorcsipesszel.

Sarasa Clip

A Sarasa Clip zselés tollak nagy népszerűségnek örvendenek az előnyös tulajdonságok miatt: gyorsan száradó sima tinta, gyönyörű színek, nem fakadó – nem kenődő tinta, erős aligátor klip! Újrahasznosított anyagokból készülnek (a nyersanyagok 75%-a – kivéve a Vintage színes tollakat).

Clip on Slim 4C

A Clip-On Slim 4C ötvözi a nagyszerű dizájnt és a funkciót! Annyira vékony, hogy el sem lehet mondani, hogy több toll! Az erős aligátorcsipesznek van egy kis hurka a rögzítéshez. Újratölthető, kék, fekete, piros és zöld tollat tartalmaz egyben. Jó hír a környezettudatos vásárlóknak: újrahasznosított műanyagból készülnek (az alapanyag 69%-a).

Kapcsolódó termékek:

Golyóstoll újrahasznosított papírtoll ICO Green

Golyóstoll újrahasznosított papírtoll ICO Green

219 Ft
Cikkszám: 24793
Márka: ICO
Raktáron
Golyóstoll fa arany kiegészítőkkel

Golyóstoll fa arany kiegészítőkkel

819 Ft
Cikkszám: 12078363
5-10 munkanap