Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

(A végfelhasználói körből KI VAN ZÁRVA az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény ("Ektv.") 2.§ v) pontjában meghatározott fogyasztó, azaz az a magánszemély, aki gazdasági vagy szakmai tevékenységén kívül eső célok érdekében jár el)

Vásárlóink kizárólag az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény ("Ektv.") 2.§ v) pontja szerinti fogyasztónak nem minősülő, regisztrált felhasználók lehetnek. Ezért partnereinket kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztráltassák magukat. A regisztrációval partnerünk tudomásul veszi a "Vásárlási feltételeket" és a "Jogi nyilatkozatban" foglaltakat. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a szolgáltató felelősséget nem vállal.

Partnereink Webáruházból történő vásárlását az Ektv. szabályozza, azonban mellőzésre kerülnek az 5.§ (2) és a 6.§ (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak. Az Ektv. 4.§-ban foglalt általános adatokat megtalálhatja az ELÉRHETŐSÉG menüpont alatt.

Tájékoztatjuk, hogy a Webáruház Microsoft Windows server 2003 alapon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent Önre kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

Cégünk szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A közölt árak nettó és bruttó formában is feltüntetésre kerülnek. A közölt árak a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. A változások akkor lépnek életbe, amikor a Webáruházban online megláthatók. Kérjük, partnerünk akkor folytassa a vásárlást, ha a változásokat elfogadja!

Webáruházunk kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak. Az általunk eladott termékekre biztosítjuk az érvényben lévő jogszabályokban előírt szavatosságot és jótállást. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók. A garanciális igényét a vevőszolgálatnál kell írásban bejelentenie.

Az általunk forgalmazott termék - ahol ezt a jogszabályok előírják - magyar nyelvű árutájékoztatóját és használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal - mielőtt az árut használatba veszi - jelezze vevőszolgálatunknál, pótoljuk.

Amennyiben a Webáruházunkban található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz.

Észrevételeit az alábbi elérhetőségek egyikén várjuk:

e-mail: wondex@wondex.hu

           webmenedzser@wondex.hu
           telefon: (46) 506-510 fax: (46) 319-413