Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Kedvencek közé

UNI POSCA Ecsetfilc PCF-350 Ezüst

Cikkszám: 12099855
Márka: UNI
Kiszerelés: 1 db
Raktáron
2 589 Ft
db

Adatok

  • Készlet
    • 1 db

Leírás

A POSCA egy egyedülálló vízbázisú, pigment tintájú marker, amelyet a legtöbb felületen tudunk használni. Hasonló teljesítményű vízbázisú marker, amely UV és vízálló, nem található a piacon. A marker fejében egy speciális rostszál található, amely rendkívüli rugalmasságot biztosít. Használatakor ecsetszerű élményt biztosít, rendíivül lágy írást tudunk általa elérni.

Az ACMI-tanúsítvánnyal rendelkező, nem mérgező festék keverhető, rétegezhető és hígítható.

FELHASZNÁLÁS

A POSCA ecsetfilc (PCF-350) ideális választás számos felhasználónak: művészeknek, kreatív szakembereknek, designereknek, akik általa színezik vagy árnyalják terveiket; a kreatív hobbi kedvelőinek scrapbook alkotására, képeslap készítésre, fénykép díszítésére, üvegre rajzolásra, szép táblácska alkotására. Ideális dekoratőröknek, akik a termékeket ezzel újítják fel, deszkásoknak, szörfösöknek a deszkájuk egyedivé tételére és hétköznapi kreatív embereknek, akik a POSCA segítségéve a sapkájukat vagy pólójukat változtatják át, valamint bimbózó művészeknek fénnyel teli, mély színeket tartalmazó rajzok létrehozásához.

KÉSZÍTSD FEL A POSCA MARKERT AZ ALKOTÁSRA

Energikusan rázd a markert fel-le úgy, hogy rajta van a kupak. A tollszár belsejében lévő golyó (ennek a mozgását hallod rázás közben) keveri össze a festéket a markeren belül.

ITASD ÁT

Nyomd meg a toll végét többször, amíg az ecsethegy meg nem telik festékkel. A hegy tintával való átitatottságát javaslom, hogy külön papíron teszteld – ha a vonal tiszta, egységes, akkor a POSCA készen áll a használatra. Hasznos egy darab ruhát a közelben tartani, amivel a hegyre kifolyó felesleges tintát fel tudod itatni és tisztán tudod tartani a hegyet.

ITASD ÁT ÚJRA

Ha a festék kevésbé folyamatosan folyik a használat során, újra rázd meg ügyelve arra, hogy a kupak a tollon legyen ezzel elkerülve, hogy kilövelljen a festék. Itasd át újra a hegyet, és már kész is!

TISZTÍTSD MEG

Amennyiben szükséges, csap alá tartva megtisztítható a hegy. Ezt olyan gyakran teheted, amilyen gyakran jónak látod. Ha nagyon kiszáradna, éjszakára vízbe is áztathatod.

TÁROLÁS

Az ecset fejű POSCA-t lehetőség szerint fektetve tárold.

 

Ehhez hasonlóak

Ecsetfilc készlet KORES Pastel Style 6 pasztell szín

Ecsetfilc készlet KORES Pastel Style 6 pasztell szín

3 369 Ft
Cikkszám: 12083147
Márka: KORES
Raktáron
Ecsetfilc PENTEL  Dual Metallic Brush metal arany

Ecsetfilc PENTEL Dual Metallic Brush metal arany

2 699 Ft
Cikkszám: 12095143
Márka: PENTEL
Raktáron
Ecsetfilc PENTEL  Dual Metallic Brush narancs-metal sárga

Ecsetfilc PENTEL Dual Metallic Brush narancs-metal sárga

2 699 Ft
Cikkszám: 12095410
Márka: PENTEL
Raktáron
Ecsetfilc PENTEL  Dual Metallic Brush kék-metal zöld

Ecsetfilc PENTEL Dual Metallic Brush kék-metal zöld

2 699 Ft
Cikkszám: 12095408
Márka: PENTEL
Raktáron