Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Kedvencek közé

Iskolatáska ergonómikus BELMIL Customize me Alpha Wolf kék

Cikkszám: 12091623
Márka: BELMIL
Garancia: 1 év
Kiszerelés: 1 db
Raktáron
32 250 Ft
29 025 Ft
db

Adatok

  • Minta típusa
    • Farkasos

Leírás

Belmil Customize-me Merevfalú Iskolatáska, amely extra könnyű, erős és magassághoz állítható.

Ajánlott korosztály: 6, 7, 8, 9, 10

Táska hosszúsága: 17 cm

Táska szélessége: 31 cm 

Táska magassága: 37 cm


Tartósság
Az oldalerősítések és a kemény műanyag talp növelik a táska tartósságát. A műanyag talp extra funkciókat is rejteget: megóvja a táskát a szennyeződésektől és stabilitást biztosít!

Extra tulajdonságok
A táska tetején különböző fülek találhatók, amelyek mind más funkciót töltenek be. A széles fülnek köszönhetően a táska akár a gyermek kezében is kényelmesen vihető. A mögötte lévő füllel pedig a táska fel is akasztható az osztályteremben.

Tágas, belső rekeszek
Ügyenes kigondolt rekeszeivel garantáltan könnyebben megy majd a bepakolás! Minden méretű füzet és könyv elfér benne. Ez a modell tágítható első zsebbel készül, ami extra tárolási helyet biztosít. Az oldalzsebek tökéletesek vizes palack tárolására.

Anatómiai hátkialakítás
Az ergonomiailag formázott, légáteresztő és párnázott hátkialakításnak köszönhetően a gyermekek gerincét ért terhelés a minimálisra csökken. A testmagassághoz állítható hátoldal még jobban illeszkedik a gerincvonalhoz. A mell- és csípőöv segítenek stabilizálni a táskát viseléskor. A szintén párnázott és állítható vállpántok pedig tovább növelik a kényelmet.

Orvosok és gyógytornászok ajánlásával!
A Belmil iskolatáskák anatómiailag és ortopédiailag kíválóak! Prof. Dr. Mészáros Tamás, a Szegedi Tudományegyetem Ortopédiai Klinika egyetemi tanárának ajánlásával!

AGR Tanúsítvány
A német Egészséges Gerincért Egyesület Független Szakértői Bizottsága (AGR) megvizsgálta az európai gyártású (Szerbia, Ada) Belmil márkájú iskolatáskákat, és megkapta a „Bevizsgált és ajánlott” minőségi tanúsítványt. Ez a minőségi elismerés tájékoztatást ad azoknak a fogyasztóknak, akik gerincbarát termékeket keresnek. Az AGR tanúsítvánnyal kitüntetett termékeknek nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelni, melyeket független, különböző szakirányok orvosai és gyógytornászai támasztottak. A rangos minősítés alapján kijelenthetjük, hogy a Belmil iskolatáska modellek használata javíthatja a gerincoszlop állapotát és a test tartását, ami gyermekeink fejlődő csontozata és izomzata miatt kiemelten fontos szempont.

Biztonság
A Belmil iskolatáska a biztonság szempontjából is kiváló: a táska minden oldalán fényvisszaverő anyag található, hogy gyermeke sötétben is tökéletesen látható legyen!

Ehhez hasonlóak

Iskolatáska szett HERLITZ SoftLight Greenline Dee Sea Mélytengeri

Iskolatáska szett HERLITZ SoftLight Greenline Dee Sea Mélytengeri

43 450 Ft 39 105 Ft
Cikkszám: 12092049
Márka: HERLITZ
Raktáron
Iskolatáska szett BELMIL Comfy Stripes Bordeaux tolltartóval és tornazsákkal

Iskolatáska szett BELMIL Comfy Stripes Bordeaux tolltartóval és tornazsákkal

42 150 Ft 37 935 Ft
Cikkszám: 12081787
Márka: BELMIL
Raktáron
Iskolatáska szett BELMIL Comfy Abstract Neon Blue tolltartóval és tornazsákkal

Iskolatáska szett BELMIL Comfy Abstract Neon Blue tolltartóval és tornazsákkal

42 150 Ft 37 935 Ft
Cikkszám: 12081774
Márka: BELMIL
Raktáron