Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Értesítés beérkezéskor Kedvencek közé

Kutya jó jegyzetfüzet Tacskó, környezetbarát 14x18cm + toll, 60lap vonalas, natúr/fekete

Cikkszám: 12088872
Márka: Kutya jó
Kiszerelés: 1 db
3 munkanap
1 469 Ft
db

Leírás

A jegyzetfüzet cuki és szórakoztató tacskó mintával rendelkezik, ami felhívja magára a figyelmet.

  • A jegyzetfüzet mérete és alakja praktikus, könnyen elfér a táskában vagy a zsebben, így ideális kiegészítő az iskolai vagy munkahelyi teendőkhez.
  • A jegyzetfüzet minőségi anyagokból készült, így tartós és hosszú élettartamú.
  • A jegyzetfüzet vonalazása és papírminősége kiváló, így ideális eszköz a jegyzeteléshez.
  • Ha a társaságodban van olyan személy, aki imádja a kutyákat vagy a tacskókat, akkor ez a jegyzetfüzet kiváló ajándék lehet számára.

Összességében a tacskó mintás jegyzetfüzet egy praktikus, szórakoztató és minőségi termék, amely ideális választás lehet mindennapi használatra vagy ajándékként is.

A tacskó egy népszerű és szeretett kutyafajta, és több oka is van annak, hogy miért imádjuk őket: Ragaszkodó és hűséges társak: A tacskók rendkívül ragaszkodó és hűséges kutyák, akik nagyon szeretik a családjukat és mindent megtesznek azért, hogy boldoggá tegyék őket.

  • Barátságos és vidám személyiséggel: A tacskók rendkívül barátságos és szeretetteljes kutyák, akik sok vidámságot és boldogságot hoznak az életünkbe. Szeretnek játszani és időt tölteni a tulajdonosaikkal, és szinte mindig jókedvűek.
  • Intelligens és könnyen képezhető: A tacskók nagyon intelligens kutyák, akik gyorsan és könnyen tanulnak. Ennek köszönhetően könnyen képezhetők, ami segíti az együttélésüket az emberekkel.
  • Kis méretük: A tacskók kis mérete miatt ideálisak lehetnek azok számára, akik kisebb lakásban élnek, vagy akiknek nincs lehetőségük nagyobb kutyát tartani.

Összességében, a tacskók sok olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt szeretjük őket, a ragaszkodó és barátságos személyiségüket, az intelligenciájukat és könnyen képezhetőségüket, kedves megjelenésükkel.

Ehhez hasonlóak