Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Értesítés beérkezéskor Kedvencek közé

Kutya jó vászontáska Tacskó, 27x31x0,3cm 140g/m2 natúr pamut

Cikkszám: 12088775
Márka: Kutya jó
Kiszerelés: 1 db
3 munkanap
659 Ft
db

Leírás

A tacskó mintás vászontáska tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik a kutyákat és keresnek egy praktikus, mégis stílusos táskát. Íme néhány ok, hogy miért érdemes vásárolni egy ilyen táskát:

  • Divatos és stílusos: a tacskó mintás vászontáska nagyon stílusos és vidám lehet, amely kiválóan illik a tacskórajongókhoz, de a kutyák és állatok szerelmeseinek is.A tacskó mintás vászontáska egyedi és vidám megjelenést kölcsönöz az öltözéknek. A kutyás minták a divatban is egyre népszerűbbek, így a táskával garantáltan kitűnsz a tömegből.
  • Praktikus és kényelmes: A vászontáska könnyű és strapabíró anyagból készül, így tökéletes választás lehet mindennapi használatra. A táska megfelelő mérete lehetővé teszi, hogy sok dolgot el lehessen benne tárolni, ugyanakkor nem túl nagy, hogy kényelmetlenné tegye az utazást.
  • Kedvenc kutyafajta: A tacskó mintás vászontáska ideális választás lehet azok számára, akik szeretik ezt a kutyafajtát, vagy akiknek van egy saját tacskójuk. Ez a táskaválasztás lehetőséget ad arra, hogy megmutassuk kutyaimádatunkat.
  • Univerzális használat: A vászontáska szinte minden helyzetben használható, legyen az a munkahelyen, az iskolában vagy akár az utazás során. Univerzális darab, így alkalmas lehet bevásárlásra, kirándulásra, munkába járáshoz vagy akár sportoláshoz is.
  • Környezetbarát: A vászon anyaga könnyen újrahasznosítható, így a táskával hozzájárulhatsz a környezetvédelemhez is.
  • Ajándékozásra is alkalmas: a tacskó mintás vászontáska nagyszerű ajándék lehet mindenki számára, aki szereti a tacskókat, vagy csak egy szép és hasznos vászontáskát szeretne.

Összefoglalva, a tacskó mintás vászontáska stílusos és praktikus választás lehet mindazok számára, akik szeretik a kutyákat és keresnek egy egyedi és funkcionalitással rendelkező táskát.

A tacskó egy népszerű és szeretett kutyafajta, és több oka is van annak, hogy miért imádjuk őket: Ragaszkodó és hűséges társak: A tacskók rendkívül ragaszkodó és hűséges kutyák, akik nagyon szeretik a családjukat és mindent megtesznek azért, hogy boldoggá tegyék őket.

  • Barátságos és vidám személyiséggel: A tacskók rendkívül barátságos és szeretetteljes kutyák, akik sok vidámságot és boldogságot hoznak az életünkbe. Szeretnek játszani és időt tölteni a tulajdonosaikkal, és szinte mindig jókedvűek.
  • Intelligens és könnyen képezhető: A tacskók nagyon intelligens kutyák, akik gyorsan és könnyen tanulnak. Ennek köszönhetően könnyen képezhetők, ami segíti az együttélésüket az emberekkel.
  • Kis méretük: A tacskók kis mérete miatt ideálisak lehetnek azok számára, akik kisebb lakásban élnek, vagy akiknek nincs lehetőségük nagyobb kutyát tartani.

Összességében, a tacskók sok olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt szeretjük őket, a ragaszkodó és barátságos személyiségüket, az intelligenciájukat és könnyen képezhetőségüket, kedves megjelenésükkel.

Ehhez hasonlóak

Kutya jó vászontáska Corgi, 38x42x0,3cm hosszúfülű 140g/m2 natúr pamut

Kutya jó vászontáska Corgi, 38x42x0,3cm hosszúfülű 140g/m2 natúr pamut

879 Ft
Cikkszám: 12088718
Márka: Kutya jó
Raktáron
Vászontáska grafikai 38x42x0,3cm natúr, hosszúfülű, Kilátó minta

Vászontáska grafikai 38x42x0,3cm natúr, hosszúfülű, Kilátó minta

899 Ft
Cikkszám: 12068928
Márka: WONDEX
Raktáron
Utolsó darabok
Vászontáska grafikai 27x31x0,3cm natúr, rövidfülű, Manó szíves

Vászontáska grafikai 27x31x0,3cm natúr, rövidfülű, Manó szíves

659 Ft
Cikkszám: 12076947
Márka: WONDEX
Raktáron