Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Alkotni öröm! Alkotni öröm!

Alkotni öröm!

Kreatív
2023. április 10.

A STAEDTLER FIMO égethető gyurmáival szárnyalhat a fantázia!

A színes vázáktól a vidám asztali dekorációkon át egészen az apró, személyes ajándékokig, a különböző típusú FIMO gyurmákkal mindenkinek szabadon szárnyalhat a fantáziája. A színpompás, égethető gyurmák mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály körében rendkívüli népszerűségnek örvendenek, legyen szó akár hobbi kézműveskedésről, akár profi felhasználásról, mint például ékszerek készítése. Ismerje meg ezeket a fantasztikus termékeket közelebbről!

FIMO Kids

A FIMO Kids egy rendkívül puha és könnyen formázható modellező gyurma, ami kifejezetten úgy lett tervezve, hogy a legkisebbek is könnyedén tudják használni. A gyurmával való játék közben fejlődik a gyerekek kreativitása, a fantázia, a térbeli érzékelés és a motorikus képességek, ezért kiváló választás a szülőknek. A színes csomagok egyszerű, gyerekek számára is könnyen értelmezhető instrukciókat is tartalmaznak, amik lépésről lépésre mutatják meg, hogyan kell dolgozni a gyurmával. A FIMO Kids gyurmák számos színben, valamint glitteres és gyöngyház verzióban is kaphatók.

FIMO Soft

A FIMO Soft modellező gyurmát puhaságának köszönhetően egyszerűen formázhatjuk. A termék kiválóan alkalmas kezdő és hobbi művészeknek kreatív felhasználásra. Segítségével készíthetünk például ékszereket, kiegészítőket vagy dekorációkat. Könnyen keverhető a FIMO Effect és Professional gyurmákkal is.

FIMO Professional

A FIMO Professional prémium minőségű temékeket – ahogy azt neve is elárulja – a profi felhasználóknak szánta a STAEDTLER, akik pontosan tudják, mit akarnak alkotni. A termékválasztékban ez a legkeményebb gyurma, ami kiválóan alkalmassá teszi az apróbb, kidolgozottabb részletek létrehozását. A speciális True Colour színpigmentek élénk és ragyogó színt garantálnak, így biztosan elsőosztályú lesz a végeredmény.

FIMO Doll art

A Professional termékekhez tartozó Doll art gyurmákat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik részletgazdag figurákat vagy babákat szeretnének készíteni. Ezek a gyurmák egy különleges, selymes matt porcelán fénnyel rendelkeznek, amiktől még élettel telibb figurákat hozhatunk létre.

FIMO Effect

Ha különleges hatást szeretnénk elérni, akkor a FIMO Effect a tökéletes választás. A varázslatos színek mellett olyan effektusok közül válogathatunk, mint az áttetsző, sötétben világító, metál gyöngyház hatású, vagy éppen csillámos gyurma.

FIMO Leather Effect

Úgy néz ki, mint a bőr, olyan a tapintása, mint a bőrnek, mégis gyurma! Ez a FIMO Leather Effect, ami a modellezés teljesen új dimenzióját nyitja meg. Egyedülálló összetételének köszönhetően a gyurma hajlítható, varrható és vágható marad még azután is, hogy megkötött. Készíthetünk belőle pénztárcát, kulcstartót, kiegészítőket, vagy éppen kreatív dekorációt.

Minden FIMO égethető gyurma kompatibilis egymással, így az alkotásnak valóban csak a képzelet szabhat határt!