Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Pasztell színkavalkád Pasztell színkavalkád

Pasztell színkavalkád

Újdonság
2023. június 1.

Gyönyörű pasztell színű társ a mindennapok során

A Z-Grip egy műanyag testű, nyomógombos golyóstoll, amely megbízható kiegészítője a mindennapoknak. Erős, rozsdamentes acél klipszével könnyen a jegyzetekhez rögzíthető, gumis markolata pedig gondoskodik arról, hogy hosszú jegyzetelés során se fáradjon el a kéz.

Mostantól ez az egyszerű, de nagyszerű golyóstoll gyönyörű pasztellszínekben is kapható!

 

A képen beltéri, műanyag, bezárás láthatóAutomatikusan generált leírás

 

Ha valaki izgalmasabb tollra vágyik az egyszerű, klasszikus kinézetű tollaknál, de ragaszkodik a kiváló minőséghez, bátran ajánlható számára a Z-Grip Pastel! Zöld, kék, lila, sárga és rózsaszín pasztell színei közül mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló árnyalatot. A megnyugtató pasztellszínek sosem mennek ki a divatból, 2022-ben is nagyon felkapottak a kiegészítők terén is.

 

A Z-Grip Pastel nem csak szép színeivel, hanem lágy tintájával is leveszi a lábáról a vásárlót. Kék színű tintája alacsony viszkozitású, egyenletes írást biztosít, nem maszatolódik. 0,27 mm-es írásvastagsága miatt a gyerekek is kedvelni fogják.

 

Bár nem cserélhető betétes, kedvező ára és kiváló tulajdonságai miatt gyorsan mindenki kedvencévé fog válni! Tanuláshoz, jegyzeteléshez, munka során vagy akár tollal írni tanuló gyerekek számára is kiváló választás a Z-Grip Pastel.

 

A képen szöveg, beltéri, íróeszköz, mozdulatlan láthatóAutomatikusan generált leírás

Kapcsolódó termékek: