Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Kerekítsd fel! Kerekítsd fel!

Kerekítsd fel!

Hír
2023. június 9.

Adj vissza te is valamit, kerekítsd fel vásárlásod végösszegét!

A Wondex is részt vesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adománygyűjtő programjában. A kerekítsd fel kampány keretében lehetőséget biztosítunk a vásárlóknak, hogy a vásárlás végösszegét felkerekítve adakozzanak a rászorulók részére. A rendelésed leadása során fel fog ugrani egy ablak, amiben kiválaszthatod az adomány összegét, amennyiben szeretnél segíteni.

Olyan világban élünk, ahol óriási a különbség az egyes társadalmi rétegek életkörülményei és lehetőségei között. A szegények, elesettek, rászorulók helyzetének javítása hatalmas feladat. Ezért reméljük minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez.

A felajánlott összeg 100%-ban a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz kerül, akik különböző időszakokban más-más nehézsorsú embereken segítenek. A részletekről tudj meg többet: https://kerekitsdfel.hu/a-tisztasag-fel-egeszseg/

2023.-ban
Az elmúlt 4 hónapban közel 443.194 Ft gyűlt össze, nagyon hálásak vagyunk érte! Köszönjük vásárlóinknak a bizalmat és örülünk, hogy közvetítőként hozzájárulhatunk a nehéz helyzetben lévők megsegítéséhez.