Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Ajándékötlet gyerekeknek Ajándékötlet gyerekeknek

Ajándékötlet gyerekeknek

Újdonság
2021. november 23.

Nézd meg az Apli újdonságait!

Megtalálni a tökéletes ajándékot egy gyermek számára sosem egyszerű feladat. Főleg akkor nem, ha olyan ajándékot szeretnénk, ami hosszabb ideig is képes lekötni a figyelmét és maradandó örömet okoz neki. Az sem elhanyagolható tényező, hogy mennyire szolgálja a gyermek fejlődését.

Van pár kiváló APLI ötlet a tarsolyunkban, amivel mindezt megadhatja gyermeke számára! A siker pedig garantált!

A bábukészítő készletek különösen kedveltek a gyermekek körében. 5-féle figurát van lehetőségük megalkotni, köztük balerinát és szuperhőst, így remek meglepetés lehet lányoknak és fiúknak egyaránt.
A készletek - a ragasztón kívül - minden olyan kelléket tartalmaznak, ami a figurák elkészítéséhez szükséges. Fejleszti a koordinációt, megnyugtat és az alkotás örömével növeli a gyermek önbecsülését. A teljes gyűjtemény elkészítésével pedig remek lehetőség arra is, hogy kis barátaikkal együtt megalkossák a saját világukat, ahol a szuperhős megmenti a toronyba zárt hercegnőt.

A színező termékek, mint például a tempera, a filctoll és a színes ceruza elmaradhatatlan kellékei a gyermekkornak.
Nem beszélve az APLI készleteiről, melyek között olyat is találunk, ami külön izgalmakat, élményeket is rejt magában. Hiszen van, amelyikkel csíkos, vagy éppen csillámos rajz készíthető, vagy amivel akár nyomdázni lehet. A metál, pasztell és fluoreszkáló színes ceruzákkal is igazi remekművek készíthetők el. Arra is van megoldás, ha textilre szeretne a gyermek alkotni. Ezek mellé remek kiegészítő lehet egy színezőtekercs , vagy egy festőköpeny.

És ez még nem minden!
Van vízzel színezhető füzet is, mely száradás után újra és újra színezhető az újratölthető ecset segítségével. A téli vagy tündér mintás varázsfüzet lapjain pedig egy faceruza segítségével, a karcolgatás élménye mellett fedezhetik fel a gyermekek az elrejtett színeket. Mi ez, ha nem egy igazi kaland a kisebbek számára? Ráadásul ezeket a füzeteket könnyen magukkal vihetik bárhova.

A kínálatban találnak még szivacsos festőkészletet és habszivacs dominót is, melyek tartalmas időtöltést jelenthetnek minden kisgyermek számára. Játékosan fejlesztik a finommotorikát, a vizualitást és a logikát, illetve ösztönzik a képzelőerőt.